FC Honka ry - Tietosuojaseloste

Yhteystiedot rekisteriasioissa
Annariina Seppä
toimisto@fchonka.fi

Tietosuojakäytännöt FC Honka ry:ssä

Me FC Hongassa arvostamme jäsenistömme yksityisyyttä ja noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Suomessa voimassa olevaa tietosuojasääntelyä. Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme jäsenistämme, kausikortti- tai muista asiakkaistamme taikka muista sellaisista rekisteröidyistä, joilla on toimintaamme muu asiallinen yhteys. Tietosuojassa kyse on luottamuksesta, ja yksityisyytesi sekä henkilötietojesi suojaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Keräämme henkilötietojasi vain niissä määrin, kuin tarvitsemme niitä ylläpitääksemme ja hoitaaksemme jäsen- tai asiakassuhdettamme tai muuta niihin verrattavaa suhdettamme.

Seuran henkilötietoja kerätään myClubin kautta ylläpidettävään jäsenrekisteriin. Taikala Oy, myClubin kehittäjänä ja palvelun tarjoajana on huomioinut EU tietosuoja-asetuksen noudattamisen järjestelmäkehityksessään.

Rekisterinpitäjänä olemme vastuussa näistä meille annetuista henkilötiedoista ja niiden käsittelystä. Liitteenä olevassa tietosuojaselosteessa kerrotaan tarkemmin, miten seura kerää ja käyttää henkilötietoja. Pääset lukemaan seuran tietosuojaselosteen kokonaisuudessaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä ”Lataa tiedosto”.

Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa:

Seurakoordinaattori Annariina Seppä
P. 045 121 9909
annariina.seppa@fchonka.fi

FC Honka ry
Urheilupuistontie 2
02200 Espoo

Lataa tiedosto
Päivitetty - 19.6.2018 14:13