20.3.2020 19:45
FC Honka ry

Me ollaan Honka. Yhdessä.

Hyvä Honkalainen,

Honkalaiseen perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat. Olemme yhteisö nuorimmasta jalkapallokoululaisesta erityisryhmäläisiin ja aina menestyneimpiin ammattilaisiin. Koronavirus on asettanut yhteisömme haastavaan tilanteeseen, jossa seura joutuu tekemään ratkaisuja alati muuttuvissa tilanteissa.  Tämä tiedote sisältää informaatiota seuran toimintamaksuihin liittyen.

FC Honka ry on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhdistys, jonka keskeisin tulonlähde on jäsenten kuukausittain maksamat toimintamaksut. Seuran jäseniltä kerättävillä toimintamaksuilla katetaan kuukausittain valmentajien palkat sivukuluineen, harjoitusolosuhteet, fyysisen harjoittelun kustannukset sekä kilpailutoiminta kokonaisuudessaan. Harrastamisesta kausitasolla syntyvät kustannukset on jaettu kuukausittain laskutettaviin, kahteentoista tasaerään, riippumatta siitä, milloin kulu kauden aikana tosiasiallisesti syntyy ja tulee seuran vastattavaksi.

Haluamme jatkossakin kehittää pelaajiamme ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä. Turvataksemme toimintamme jatkumisen, veloitamme jäseniltämme 1.4. alkaen alennettua toimintamaksua, joka on huhtikuun osalta 50% joukkuekohtaisen toimintamaksun normaalimäärästä. Tämä siksi, että toiminnan keskeytyksestä ja sopeuttamistoimenpiteistä huolimatta seuralle syntyy edelleen kustannuksia, jotka sen on katettava. Keskeytyksen mahdollisesti jatkuessa touko- ja kesäkuuhun, tulee veloitettavan toimintamaksun suuruus laskemaan samalla, kun sopeuttamistoimenpiteiden vaikutus alkaa näkymään seuran taloudessa.

Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen etenemistä, noudatamme viranomaisen ohjeita ja tiedotamme jäsenistöämme säännöllisesti tilanteen etenemisestä.

Asiaan liittyvät tiedustelut: toiminnanjohtaja Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi
 

Honkalaisuus on tukemista, jakamista ja arvostamista

Pyydämme tässä haasteellisessa tilanteessa koko Honka-perheen apua. Ajatus, jossa sukupolvi honkalaisia menettäisi otteensa jalkapalloon kokonaan, on tunteita herättävä. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä meillä ei ole mahdollisuutta rakentaa sellaisia taloudellisia puskureita, joilla pystyisimme selviämään tämän tyyppisistä tilanteista ilman tukea.

Tarjoammekin seuran elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi mahdollisuutta tukea toimintaamme sekä yksilöille että yhteisöille suunnatuin kannattajajäsenmaksuin.

Kannatusjäsenyys
on yksi seuran tukemisen muoto, joka antaa äänioikeuden seuran sääntömääräisiin kokouksiin. Kannatusjäsenmaksu on 150 euroa

Maksu maksetaan FC Honka ry tilille Nordea FI75 2146 1800 0055 39
Viestikenttään: koko nimi sekä sana ”KANNATUSJÄSENMAKSU”

Kannattavan yhteisön jäsenyys
on yksi seuran tukemisen muoto. Kannattavalla yhteisöllä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa. Kannattavan yhteisön jäsenmaksu on 500 euroa

Maksu maksetaan FC Honka ry tilille Nordea FI75 2146 1800 0055 39
Viestikenttään: koko yhteisön nimi sekä sana ”KANNATTAVA YHTEISÖ JÄSENMAKSU”

Huoltajajäsenyys
on yksi seuran tukemisen muoto, jolla alle 15–vuotiaan pelaajajäsenen huoltaja saa itselleen äänioikeuden seuran sääntömääräisiin kokouksiin. Huoltajajäsenmaksu on 30 euroa

Maksu maksetaan FC Honka ry tilille Nordea FI75 2146 1800 0055 39
Viestikenttään: koko yhteisön nimi sekä sana ”HUOLTAJAJÄSENMAKSU”

Me ollaan Honka. Yhdessä.