18.5.2019 10:23
FC Honka ry

FC Honkalainen tule kouluttautumaan Pelinohjaajaksi

Tule kouluttautumaan Pelinohjaajaksi - kurssi tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa jalkapallon sääntötuntemustasi, tutustua jalkapalloon uudesta näkökulmasta ja antaa lisävalmiuksia toimia lasten kanssa.

Kaikissa Uudenmaan piirin alle 12-vuotiaiden eli LeikkiMaailmaikäisten otteluissa tuomarina toimii Kaikki Pelaa sääntöjen mukaisesti Pelinohjaaja. Pelinohjaaja toimii kentällä erotuomarin tavoin, mutta selvästi opastavana tukihenkilönä ja tavoitteenasi on tukea lasten sääntötuntemuksen kehittymistä sekä reilun pelin ymmärtämistä.

Meillä FC Hongassa pääset toimimaan Pelinohjaajana mm. Uudenmaan piirin alle 12-vuotiaiden otteluissa sekä Espoon Liigassa. Lisäksi Lapsiurheiluvaiheen joukkueiden järjestämissä miniliigoissa ja muissa pelitälleissä on mahdollisuus päästä viheltämään.

Lisätietoa Pelinohjaajatoiminnasta löydät täältä:https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/uusimaa/koulutus/erotuomarikoulutus/pelinohjaajakoulutus

Pelinohjaajakoulutuksia on suunniteltu järjestettävän loppukeväälle ja alkukesälle kolme (ti 21.5, ti 28.5 ja kesäkuun ensimmäisellä viikolla). Tänä vuonna toivomme kurssille osallistuvan erityisesti pelaajia ikäluokasta 2005 ja 2004, mutta tervetulleita ovat myös vanhemmat juniorit ja aikuiset.

- Koulutukset sijoittuvat arkipäiviin klo 17-21 väliselle ajalle
- Koulutuspaikkana toimii Tapiolan Urheilupuistossa Honkatalon neuvotteluhuone
- Kouluttajat ovat Espoon Erotuomarikerhosta Joni Taipale tai Uudenmaan Piirin Erotuomariasiantuntija Mika Peltola
- Maksimiosallistuja määrä on 40 hlö/ilta ja koulutus toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 10.

Ilmoittaudu nyt!
Ti 21.5 klo 17-21: https://fchonka.myclub.fi/flow/events/1417688
Ti 28.5 klo 17-21: https://fchonka.myclub.fi/flow/events/1417690
Kesäkuun ensimmäinen viikko: https://fchonka.myclub.fi/flow/events/1417693