15.7.2021 14:02
FC Honka ry

Lapsiurheiluvaiheen uusien pelaajien elokuun kokeilujakso

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle FC Hongan joukkueeseen!

Kokeilujakso järjestetään 2.8.-15.8. joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti. Joukkueenjohtaja tai ikäluokkavastaava informoi kokeilujaksolaisille joukkueen harjoitusajat. Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi.

2014, 2015 ja 2016 syntyneille tytöille perustetaan ensi kaudelle omat ikäluokat! Syksyn aikana järjestämme vielä toisen kokeilujakson. Vielä voi ilmoittautua myös jalkapallokouluihin, mikäli ryhmissä on tilaa.

Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!
 

Ilmoittautuminen

Kokeilujaksolle tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen on avoinna 1.8. asti.

Ilmoittautumislinkin löydätte nettisivuiltamme www.fchonka.fi LAPSIURHEILU-otsikon sekä oikean ikäluokan alta.

Täyttäkää ilmoittautumisen yhteydessä kattavasti lapsen ja huoltajien yhteystiedot. Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään.
 

Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.

Lisätiedot: toimisto@fchonka.fi
 

#MeOllaanHonka