27.11.2020 14:58
FC Honka ry

Uusien rajoitusten ja suositusten vaikutukset harrastustoimintaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on asettanut uusia rajoituksia ja suosituksia, jotka vaikuttavat voimakkaasti myös harrastustoimintaan. Rajoitukset ovat voimassa ainakin 30.11.-20.12. välisen ajan. 

Mm. seuraavat rajoitukset tulevat voimaan Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla maanantaina 30.11.:

  • Kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona.
  • Kaikki yli 20-vuotiaiden harrastusvuorot ulkokentillä perutaan. Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu ulkona jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla. Uusia vuoroja ei myönnetä.
  • Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei järjestetä.

Lisätietoa:  https://www.espoo.fi/fi-FI/Paakaupunkiseudun_uudet_rajoitukset_ja_s(188941)

Seurassa on aloitettu uusien rajoitustoimien mukaisen toiminnan valmistelu. Tiedotamme joukkueenjohtajia ja valmentajia rajoitusten aikaisista toimintatavoista viimeistään huomenna 28.11. Joukkueenjohtajat ja valmentajat käyvät toimintatavat läpi omissa joukkueissaan samoin kuin tulevan viikonlopun ohjelman.

On erittäin tärkeää, että jokainen huolehtii turvallisista toimintatavoista, kun osallistuu seuran toimintaan: https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Ajankohtaista/Koronavirus/Tarkeaa_muistaa_koronaaikana(188347)

#MeOllaanHonka