2019-03-12 10:36

KOHTI JÄNNITTÄVÄÄ SARJAKAUTTA MENNÄÄN!

Hienoa SM-sarjapaikka tuli! Koko joukkue alkaa olla iskussa!

Joukkkueessa on tällä hetkellä 33 pelaajaa, joten on päätetty luopua kakkosen sarjapaikasta. Hienoa, että valmennuksen mukaan pelaajat ovat kehittyneet huimasti jo nyt alkukauden aikana, joten kakkosen sarjapaikasta luopuminen on tässä tilanteessa oikea päätös. Lisäksi huomioitava, että treeniaktiivisuus on ollut keskimäärin noin 22-26 pelaajaa/ treeni, mikä ei riitä kolmen sarjan pyörittämiseen. Treenaamatta ei voi kaverin rinnalla pelata, joten ykkönen ja SM-sarja tuo riittävästi pelejä joukkueelle.

JOUKKUEMAKSUA JOUDUTAAN KOROTTAMAAN
Alkuperäinen budjetti on laadittu noin 40 maksavan pelaajan varaan. ( huomioiden loukkaantumiset ja lopettamiset).
Nyt lopettaneita 7, joten joudumme korottamaan joukkuemaksua loppukaudeksi 50 > 90 euroon. Budjetin kiristyminen johtuu myös osaksi siitä, että olimme pakotetttuja ostamaan hintavia sisävuoroja karsintoja varten, emmekä saaneet ainuttakaan karsintapeliä kotikentälle Esportille.

Pelimatkalle nimetään 16 pelaajaa ( tai vähemmän) ja mukaan lähtee 1-2 valmentajaa sekä huoltaja. Mikäli tarvetta esiintyy, voi olla, että ruoka/välipalarahaa pyydetään tyttöjen ottavan mukaan, mutta siitä tiedotetaan erikseen. Pyrkimys on, että lämpimät ruuat kuuluvat joukkuemaksuun.

Pelimatkoja kauden aikana tehdään mm: Ahvenanmaalle, Vaasaan x 2 , Ouluun, Jyvskylään, Raumalle, ,, Tampereelle,,,
Kilpailutamme busseja ja hotelleja ( leirikeskukset huomioiden) ja esimerkiksi Tampere, Turku,,Lahti, Kouvola, tms. ,mennään omilla kyydeillä, mutta kauemmaksi bussilla tai esim. Ahvenamaalle ykkösen peliin todennäköisesti lentäen.

Joukkuemaksun erät laskutetaan seuraavasti:

Kesäkuussa ( 15.6) 180 eur
Heinäkuussa (15.7) 180 eur
 

KEVÄÄN SARJAPELIT ASETELTU 2.4. 2019

KESÄN TREENIVUOROT ALKAVAT 1.5.2019
Saamme kesän vuorot tietoomme huhtikuun alkupuolella.

YHTEISHENKI ILTAMAT
Joukkue kokoontuu nyt tulevana lauantaina 16.3 klo 15 Esportille katsomaan naisten Suomen Cupin ottelua ja sen jälkeen menevät yhdessä syömään.

Joukkuehenki vahvistuu ja saavat hioa kuvioita.
 

Tsemppiä kauteen !

 

 

All notifications